Nordic Compact

Nordic Compact M

Nettoarea: 124m²
Antal sovrum: 3
Nordic Houses’ fritidshus som år 2015 utsågs till Årets Prefabricerade Hus i Norge har numera utvecklats till ett modernt bostadskoncept av Trilog Studios arkitekter.

Nordic Compact L

Nettoarea: 133m²
Antal sovrum: 3

Nordic Compact L är huskonceptets hjärta och huvudmodul som är 9m² större än M och erbjuder ytmässigt något större möjligheter för planering och större kreativitet.

Nordic Compact XL

Nettoarea: 141m²
Antal sovrum: 4

Nordic Compact XL är huset för köpare med högsta krav som erbjuder en fullskalig lösning bestående av våra huvud- och tilläggsmoduler.

Nordic Compact S bostadshus

Nettoarea: 72m²
Antal sovrum: 3

Nordic Compact S bostadshus är ett smart kompakt och modernt hem för en mindre familj. Vid behov kan extra bäddplatser ordnas på sovloftet.

Nordic Compact S fritidshus

Nettoarea: 72m²
Antal sovrum: 2 (+ 1 sovloft)

Nordic Compact S fritidshus är en riktigt praktisk och modern sommarstuga: med tillgång till allt man behöver för en skön semester.

CO2 A+ mark

Greenlinehouse.eu klassificerar olika hustillverkares CO2 inverkan på miljön.

Nordic Houses Compact-hus hamnar i kategorin A+ vilket innebär att husen under hela sin livslängd binder mer CO2 i träet än vad det avger.

Se: greenlinehouse.eu. Mata in koden aad3 i fältet under ID.

Nordic Troll

Nordic Mart

Nettoarea: 105m² (+kuur 10,2m²)
Antal sovrum: 3
Ett traditionellt vackert landsbygdshus med rymlig terrass och klassisk arkitektur. 

Nordic Panorama

Nettoarea: 48,7 m² (+ kuur 3 m²)
Antal sovrum: 1
En utmärkt modell för användning som fristående bastu eller gäststuga. Även lämplig som bostadshus för personer med blygsammare krav.

Nordic Beitostølen L

Nettoarea: 96m²
Antal sovrum: 3
Bostadshus med ett våningsplan och tre sovrum.

Nordic Beitostølen XL

Nettoarea: 112,7m²
Antal sovrum: 3

Med sammanhängande vardagsrum och kök, tre sovrum ett hem med mycket praktisk planlösning.

Nordic Tiur

Nettoarea: 113 m²
Antal sovrum: 4

Ett tvåvåningshus med mycket praktisk och optimal planlösning som passar utmärkt som bl.a. en sommarstuga på Ösel eller en ”skidstuga” i Södra Estland. Modellen är baserad på en populär norsk fjällstugemodell som har anpassats till estniska förhållanden och prioriteter.

Nordic Bullerby

Nettoarea: 112 m²
Antal sovrum: 3
Ett klassiskt nordiskt hus i Bullerbybarnens och Pippis stil som även passar utmärkt i den estniska naturen eller utkanten av staden.

Om du inte hittade någon lämplig lösning bland våra standardhus, men har egna ritningar (vyer, planritningar, snitt) har du kommit helt rätt. Du är välkommen till att sicka ditt befintliga projekt till oss för att tillsammans hitta en lösning för förverkligande av dina önskemål.

Läs mer

Inom ramen för ett projekt erbjuder vi alla önskade tjänster från arkitektritningar till montering av huset. Vi har erfarna arkitekter och ingenjörer som ger dig gärna råd om bästa möjliga lösningar. Husen tillverkas i våra två produktionsanläggningar i Kuusalu kommun, Estland.

Läs mer