Kenneth Hansen (Norra)

Detailselt läbimõeldud plaanilahendusega isikupärane vabaajamaja Norras.

Tänuväärsed on kliendid, kellega koostöös on võimalik saavutada põnevaid lahendusi.

Käesoleva maja puhul oli eesmärgiks traditsioonilise ja modernse ühendamine. Sellest ka kandiline, jõuline välisarhitektuur. Oluline oli luua hoonesse põnevaid, elavaid ja samas individuaalseid ruume. Nii koosolemiseks kui ka isiklikuks kvaliteetajaks – töötamiseks, mõttetegevuseks ja puhkuseks. Kliendi arvates õnnestus see suurepäraselt. 

Lemmik kogunemiskohaks on avar ruum maja keskosas, kus paikneb suur kaasaegne, funktsionaalse töösaarega köök ning hubane söögituba.

Kõikidest kesksetest ruumidest avaneb kaunis vaade õue. Avarad aknad ja kahepoolsed terrassiuksed annavad majale soliidse ja rustikaalse välisilme. Samal ajal viitavad sisemine ruumilahendus ja materjalid kaasaegse maitsega teadlikule kliendile, sooviga kombineerida parimal viisil mugavused vaba aja veetmiseks ning ühtlasi näidata üles austust kohaliku ehitustraditsiooni vastu.

Hubane kaminatuba sobib seltskondlikeks vestlusteks, siin saab lõõgastuda hea raamatu või muusika seltsis ning nautida kaminatuld. 

Välisterrass väärib samuti tähelepanu. See on varjuline koht, osaliselt katuse all. Klient soovis luua aastaringselt kasutatavat istumiskohta, mis meenutab veidi ameerikalikku rannamaja.

Kliendi soov luua oma perele eriline puhkuse veetmise paik mägedes on täitunud.
Maja ja kontseptsioon on välja töötatud koostöös Kenneth Hanseniga.

Soovid teha päringut?

Email again: